[ 脌rea Privada ]

Festa de l鈥橢scola

Atenci贸, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuraci贸 del seu navegador, n'accepta el seu 煤s. M茅s informaci贸

Accepto
Festa de l’Escola

Benvolgudes fam铆lies,
 
El proper dissabte 9 de maig, de 9 a 14 h, se celebrar脿 una nova edici贸 de la Festa anual de l鈥橢scola.
Es tracta de l鈥檕portunitat de gaudir d鈥檜n mat铆 amb els vostres fills i filles, en l鈥檈ntorn escolar habitual, juntament amb altres fam铆lies i amb tots els que fem escola, que la preparem amb molta il路lusi贸 durant el curs per tal que hi hagi la m脿xima participaci贸 i diversi贸 de tots els assistents (des d鈥橢I2 fins als que aviat ja trepitjaran la universitat!).
Per als m茅s petits trobareu diferents activitats i tallers espec铆fics: tallers de pinta-cares, manualitats, circuit motriu, inflables, jocs gegants... A partir de Prim脿ria (o d鈥橢I4 en alguns casos), tamb茅 podeu gaudir d鈥檈xhibicions i competicions relacionades amb les activitats esportives i extraescolars dels vostres fills i filles, activitats que permeten motivar en l鈥檈sfor莽 i l鈥檈voluci贸 que fan en cada cas. A m茅s, disposen d鈥檃lgun taller i activitat espec铆fics per a ells, com la ja tradicional tirolina.
 
Cal fer especial esment al col路lectiu d鈥檃lumnes de 4t d鈥 ESO, que es consoliden com a protagonistes actius fonamentals en el desenvolupament i monitoratge de les activitats i dels tallers de la Festa, cosa que suposa una oportunitat 煤nica d鈥檌nteracci贸 entre grans i petits, alhora que una experi猫ncia molt enriquidora per a tots.
 
En el programa de la Festa trobareu detallades les activitats, les ubicacions i els horaris.
 
Per 煤ltim, volem recordar-vos igualment que la vostra ajuda per fer possible aquesta jornada 茅s necess脿ria i inestimable. Podeu participar en el muntatge el divendres 8 a la tarda o b茅 en el desenvolupament de tallers i activitats el mateix dissabte.
Si aix铆 ho decidiu, poseu-vos en contacte amb la comissi贸 tot enviant un correu electr貌nic a secretaria@ampa.betania-patmos.org.
Us esperem a tots a la Festa de l鈥橢scola!
 
Associaci贸 de Mares i Pares d鈥橝lumnes
Escola Bet脿niaPatmos
 
Barcelona, 20 d鈥檃bril de 2015

Programa

Mapa de la Festa

Bases concurs fotografia

Bases concurs pastissos