[ Àrea Privada ]

Participació activa al Congrés Català d’Educació Matemàtica C2EM de l’Escola BetàniaPatmos de Barcelona

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Participació activa al Congrés Català d’Educació Matemàtica C2EM de l’Escola BetàniaPatmos de Barcelona

L’Escola BetàniaPatmos, a través del seu departament de Ciències, ha participat de manera molt  activa al Congrés Català d’Educació Matemàtica C2EM 2016, celebrat els dies 11, 12 i 13 d’aquest mes de juliol a Barcelona.
Aquesta participació ha estat  doble. D’una banda, una nodrida representació de mestres i professors de totes les etapes del nostre centre que imparteixen aquesta matèria ha participat i gaudit dels tallers, conferències i debats del gran congrés d’educació matemàtica, amb més de 600 congressistes segons l’organització.
De l’altra, cal destacar que la nostra Escola ha presentat una comunicació i un pòster amb el títol “Activitats matemàtiques al Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes”, activitats dissenyades per la mateixa Escola i  experimentades per alumnes de les tres etapes aquests dos darrers cursos. Aquest any el projecte s’ha rubricat amb la signatura d’un conveni de col·laboració mútua entre la Fundació Privada BetàniaPatmos i el Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes. Fruit d’aquesta col·laboració, s’han editat uns quaderns específics per a cada etapa per al desenvolupament de l’activitat per part dels alumnes, sota el títol general de Matemàtiques al Claustre.
Per conèixer in situ la proposta, el dimarts dia 12 a la tarda un nombrós  grup de mestres i professors de matemàtiques, de totes les etapes i de diferents centres de Catalunya, van realitzar una doble visita al Monestir. Primer van tenir una explicació guiada del monument i després els nostres professors van explicar les activitats matemàtiques proposades als quaderns que els participants van haver de superar. Ho van fer d’una forma científica, apassionada i distreta,  com si fossin ells mateixos els futurs alumnes que podran venir a desenvolupar les activitats. Una tarda inoblidable. Gràcies a tots.