[ Àrea Privada ]

L’Escola BetàniaPatmos participa en el I Programa de Joves Ambaixadors per als Oceans i el Clima

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
L’Escola BetàniaPatmos participa en el I Programa de Joves Ambaixadors per als Oceans i el Clima

El proper dia 22 de setembre un grup d’alumnes de 1r de Batxillerat visitarà al Port de Barcelona el Peace Boat, el vaixell de l’ONG japonesa homònima on viatja un grup de joves procedents de diferents illes del Pacífic, de l’Índic i del Carib afectades pel canvi climàtic. Es tracta de nois i noies d'entre 19 i 26 anys procedents de Fiji, les Illes Marshall, Maldives, Seychelles, Trinitat i Tobago, i Belize que formen part del I Programa de Joves Ambaixadors per als Oceans i el Clima. Tots són líders en les seves comunitats i tenen una àmplia experiència en la lluita contra el canvi climàtic i la degradació dels oceans a nivell local i internacional.

Aquesta organització, nascuda el 1983, treballa per promoure la pau, els drets humans, el desenvolupament just i sostenible i el respecte pel medi ambient, i organitza la majoria de les seves activitats a bord d'un gran vaixell que de forma permanent està viatjant al voltant del món.

El dia 22 de setembre un grup d’alumnes de l’Escola visitarà el vaixell per escoltar en primera persona el testimoni d'aquests joves activistes. Durant l’estada, els nois i noies tindran l'oportunitat de parlar amb ells i d'exposar els treballs que realitzen a l’Escola a favor del medi ambient. El conseller del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull, i un representant de l'Ajuntament de Barcelona tancaran l'acte.

Esperem que gaudiu molt d’aquesta experiència tan enriquidora!

Notícia sobre el projecte Peace Boat publicada a la Vanguardia digital

Notícia publicada al butlletí d’Escoles Sostenibles