[ Àrea Privada ]

Treballs de síntesi de 1r, 2n i 3r d’ESO

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Treballs de síntesi de 1r, 2n i 3r d’ESO

Durant els propers dies del mes de març els alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO desenvoluparan els seus respectius treballs de síntesi.
Aquest any els treballs dels alumnes de 1r tractaran sobre la nutrició i, en concret, sobre temes com la celiaquia, l’alimentació i l’esport, la dieta mediterrània, els conservants i additius alimentaris, les dietes miracle, el colesterol, la diabetis, les llaminadures, els aliments transgènics, els refrescs o els menjars precuinats. Entre les activitats que hauran de realitzar, a més de la recerca d’informació, hi ha el registre dels menjars durant tres dies, l’elaboració d’un tríptic i la presentació d’una recepta.
Els alumnes de 2n centraran el seu treball en el Monestir de Pedralbes, una de les joies culturals i històriques de la nostra ciutat, que tenim a tocar de l’Escola. Durant els dies en què es desenvoluparà el treball participaran en diferents tallers que organitza el propi Monestir i visitaran diverses exposicions. També aprendran a fer una llibreta, una ploma i a escriure cal·ligrafia de l’època.
Per la seva banda, els alumnes de 3r faran el seu treball sobre Barcelona una ciutat de desigualtats?, una aproximació a una realitat que molts d’ells desconeixen i que fomenta l’esperit crític i la reflexió. Els alumnes hauran d’analitzar sis districtes de la ciutat i realitzar un informe sobre el seu estat. Per fer-ho, entre altres aspectes, quantificaran els serveis públics presents a cada districte i les ràtios per habitants de cadascun d’ells.
Dies per investigar, analitzar, experimentar, compartir i aprendre.