[ Àrea Privada ]

Celebrem la Micro First Lego League

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Celebrem la Micro First Lego League

Dilluns, 13 de gener de 2020

Dilluns 16 i dijous 19 de desembre de 2019 vam celebrar la Micro First Lego League (Micro FLL) amb sis grups d'entre quatre i cinc alumnes de 4t ESO A. El primer dia van fer les presentacions dels projectes a la Sala d'actes, i cada grup va disposar de cinc minuts per presentar-ne el seu davant de tots els alumnes de 3r ESO. El jurat, compost pels professors que hi van assistir i els deu alumnes de 1r de Batx. que l'any passat van guanyar la Micro FLL de l'Escola i que van anar com a representants a les diferents competicions, va premiar les millors propostes.

El dijous 19, de nou davant l’alumnat de 3r i el jurat, va tenir lloc la competició dels robots al pavelló. Els sis grups van haver d’afrontar durant tres rondes de 2,5 minuts cadascuna una sèrie de missions plantejades des de l'organització Lego, missions que tenien com a objectiu aconseguir el màxim de punts possibles.

De totes dues proves en va sortir l'equip guanyador (Lucia T., Laura T., Valentina P., Inés M. i Olivia A.) que, juntament amb cinc alumnes d'altres grups (Nicholas B., Sergio T., Magí P., Oriol C. i Miquel P.), completaran l’equip de deu participants que representarà l'Escola en la competició de la First Lego League d'enguany.

Els desitgem molta sort en la primera competició classificatòria que tindrà lloc el proper 29 de febrer a les instal·lacions de l'Institut Químic de Sarrià.