[ Àrea Privada ]

Fem mates 1r ESO

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Fem mates 1r ESO

Els de primer d'ESO ho han tornat a fer!
Fa cosa de dos mesos, els professors de matemàtiques, vam proposar als alumnes participar en el concurs Fem Mates i ells van acceptar el repte. Dividits en grups de quatre, havien de resoldre tres problemes de diversa amplitud i complexitat.
Tan important com trobar la solució, va ser la metodologia emprada. Van fer servir tot el seu enginy per a desenvolupar procediments alternatius que, al servei de les matemàtiques, els permetessin superar cada repte.
Després de diferents sessions amb tot el curs, vam escollir quatre grups per a concloure la resolució final dels tres problemes. Els quatre equips van redactar un complert dossier exposant les seves solucions amb tot detall i rigor.
Finalment, van ser dos els grups que, proposats per ells mateixos, van representar l'Escola per a aquesta competició Matemàtica.
Hem de felicitar a: Abel B., Franc C., Paula P., Carlota Y., Víctor Y., Willy A., María P. i Anna P., per què tots dos grups han estat seleccionats  per a passar a la següent fase del concurs que tindrà lloc el proper 25 d'Abril.
Ahir mateix, 18 de Març, els vuit representats de 1r d'ESO van rebre un merescut reconeixement del seu esforç a la Seu del Districte de Sarrià. En acabar l'acte, els van convidar a visitar el Museu d'autòmtats del Tibidabo.
Agraïm tant a l'ABEAM (organitzadora del concurs) com a la Regidoria d'Educació de Sarrià aquestes iniciatives per al foment i l'estímul de les matemàtiques entre l'alumnat de la nostra ciutat.