[ Àrea Privada ]

Un gest de Solidaritat

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Un gest de Solidaritat

Vida Útil és una organització amb seu a Sitges que col·labora amb Clinic Nepal, una fundació nepalesa que té com a objectiu recaptar fons per tirar endavant projectes de millora local a diferents àrees del país asiàtic. Entre els projectes més destacats, hi ha l'orfenat de Daldale o les quatre guarderies i la clínica de la zona rural de Telauli.

Com ja sabeu, el passat abril un terratrèmol de 7,8 Mw va sacsejar el país. Cap membre de la família de Clinic Nepal, afortunadament,  va patir cap desgràcia, però s’han ofert a participar en la reconstrucció de tot allò malmès. En el seu cas, recapten fons per ajudar el districte Ghorka, epicentre del primer terratrèmol, i nosaltres també hi hem col·laborat.

Aproximadament prop de 500 euros van recollir els alumnes de 4t ESO amb la venda del material que, prèviament, els seus companys més menuts havien generat en els tallers del Dia de Sant Jordi. La “botigueta”, que es va instal·lar amb motiu del dia de la Festa, ha aportat, doncs, el seu granet de sorra a la devastada població nepalesa, motiu pel qual, amb aquesta nota, volem agrair-vos a les famílies la vostra aportació en aquest gest de solidaritat.