[ Àrea Privada ]

Art a 2n ESO

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Art a 2n ESO

Avui tenim l'oportunitat de treballar amb la sorra de la platja per fer grans obres artístiques. Així, ens distribuïm en diferents grups d’entre 5 i 6 persones, perquè necessitarem treballar en grup, cooperar, debatre i ajudar-nos per treure el millor de nosaltres... No serà fàcil i, a més, només tindrem una hora per portar a terme la proposta!

En primer lloc, hem de crear una paraula. El més important serà la forma que utilitzarem i la nostra creativitat. Alguns pensem que estaria bé que la forma del mot tingui coherència amb el seu significat; d'altres simplement ens deixem emportar per la nostra imaginació. Realment el resultat finalment és molt bo; amb molta paciència i delicadesa aconseguim crear paraules realment precioses.

Ara toca la segona part. Hem de crear una mandala i se'ns ha dit que tinguem en compte l'originalitat! Així que no ens podem adormir! Finalment creem moltes mandales amb molts formats diferents. Aquesta prova ha estat més complexa!

Després d'aquesta bona estona plegats, deixem una gran petjada efímera a la platja de Barcelona. Ha estat un dia divertit on hem pogut gaudir de l'art d'una forma diferent.