[ Àrea Privada ]

Què tenen a veure el fred, un artista francès que pintava amb un llançaflames, els quatre grups de 3r de Primària de la nostra Escola...

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Què tenen a veure el fred, un artista francès que pintava amb un llançaflames, els quatre grups de 3r de Primària de la nostra Escola...

Divendres, 13 de desembre de 2019

Què tenen a veure el fred, un artista francès que pintava amb un llançaflames, els quatre grups de 3r de Primària de la nostra Escola i una felicitació de Nadal?

Aquest trimestre a 3r de Primària, des de l’àrea de visual i plàstica, hem estat experimentant a partir de les idees de color i rastre. Amb les mans i amb els ulls, hem treballat la teoria del color a partir de tècniques com la monotípia, el collage o el fals gravat tenint com a referent a Yves Klein, artista francès que va experimentar amb el color i amb les diferents maneres de deixar un rastre sobre un suport.

Així doncs, amb aquestes tècniques, amb aquests temes i amb aquest artista que ens inspira arribem al disseny de la felicitació de l’Escola d’aquest curs. De color cian, perquè hem treballat que és un dels tres colors primaris, perquè el blau era el color preferit d’Yves Klein i perquè volem parlar del fred i de la neu. Amb la tècnica de la cianotípia, perquè hem fet monotípies aquest trimestre i perquè volem fer pintar el sol, com Yves Klein, que va aconseguir pintar amb foc. Finalment, amb elements naturals recollits pel pati –roure, mimosa, pi, marfull o xiprer–, perquè el contacte amb la natura és una de les coses que més ens agraden de la nostra Escola.
Esperem que us agradi. Bona lectura, bon Nadal i bon any 2020.