[ Àrea Privada ]

Contes cooperatius

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Contes cooperatius

 

Enguany, els alumnes de segon de Primària hem participat de nou en el Projecte Contesnet, un projecte de col•laboració intercentres de la fundació Tr@ms.


Aquest projecte consisteix en la realització de diferents contes per capítols, i on cada capítol és desenvolupat per una escola diferent de manera successiva. Així doncs, al final hauran intervingut 7 escoles en el desenvolupament del conte.


El conte segueix una estructura d’arbre molt simple. Cada conte té una introducció, dos nusos i dos desenllaços possibles. D'aquesta manera el conte el comença una escola, el continuen dues més i quatre escoles més elaboraran quatre possibles finals. Cadascun dels finals anirà introduït per una pregunta que ajudarà a que, un cop acabada la lectura del nus del conte, l’alumne lector pugui decidir quin és el final que vol llegir segons les seves preferències.


Als nens de 2n de la nostra escola ens ha tocat començar el conte, però abans ens han demanat que fem una petita presentació explicant com som com a grup i també hem adjuntat una foto. Després cadascuna de les quatre classes ha elaborat un inici. Hem gaudit molt pensant com podria començar la història i fent els dibuixos per il•lustrar-ho. Ho voleu veure?

Podeu entrar al site del projecte clicant AQUÍ. S'obrirà una altra pestanya amb la web de Contesnet.

Esperem que us agradi.