[ Àrea Privada ]

Aprenem dels animals

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Aprenem dels animals

Els nens i nenes de primer vam anar al Zoo de Barcelona per observar i conèixer les característiques principals dels cinc grups de vertebrats d’una manera més engrescadora i fomentar el respecte envers els animals, mitjançant un millor coneixement.

Primer, en una aula del Departament i amb l’ajut d’equips multimèdia, ens van fer la presentació de les característiques més representatives dels animals vertebrats, en la qual ens van oferir un recull d’aspectes sobre els animals que són difícils d’observar. També una mostra de materials naturals i artificials que vam poder observar de  prop i, fins i tot, manipular.

Després, vam fer una visita pel recinte acompanyats de les monitores i els tutors, per continuar el treball davant dels animals. I per acabar, van anar a veure el magnífic i atractiu espectacle dels dofins amb els seus impressionants salts.

Durant la setmana també vam rebre la visita de les nostres mascotes que ens van ajudar, a través de l'observació, a completar els nostres coneixements sobre el món animal.

Hem après moltes coses gràcies a aquests fantàstics éssers vius i meravellosos companys de planeta. Cuidem-los perquè s'ho mereixen.