[ Àrea Privada ]

Seguim innovant en matemàtiques

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Seguim innovant en matemàtiques

A l'escola, any rere any, treballem per millorar i enriquir el processos d'ensenyament i aprenentatge de les diferents àrees curriculars, amb l'objectiu que els alumnes adquireixin un aprenentatge més significatiu i competencial per aplicar-lo a diverses situacions de la vida.

Els darrers estudis sobre didàctica de les matemàtiques indiquen que els alumnes assoleixen una major comprensió matemàtica quan les activitats parteixen de l'entorn proper i de l'ús de materials manipulatius. És a dir, la incorporació d'experiències significatives i properes en els processos d'ensenyament i aprenentatge de la matemàtica, facilita que els alumnes consolidin els aspectes bàsics i fonamentals de la matèria. És per això que a l'escola donem major pes a les activitats manipulatives a les primeres edats, per mica en mica incorporar l'abstracció a mesura que els alumnes es van fent grans. D'aquesta manera, assegurem que la comprensió dels diferents continguts matemàtics sigui significativa i no mecànica, fet que afavoreix l'assoliment d'un bon nivell competencial.

En aquest sentit, aquest curs estem desenvolupant noves programacions de matemàtiques, que integren més elements de manipulació i experimentació, més connexions entre continguts i àrees i major temps per reflexionar entorn als processos.  Totes aquestes accions de ben segur que ajudaran a millorar la comprensió i adquisició de coneixements i competències dels alumnes.