[ Àrea Privada ]

Contes col·laboratius

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Contes col·laboratius

Enguany, els alumnes de segon de Primària participem de nou en el Projecte Contesnet, un projecte de col·laboració entre escoles de la Fundació Tr@ms.
Aquest projecte consisteix en la realització de diferents contes per capítols, i on cada capítol és desenvolupat per una escola diferent de manera successiva. Així doncs, al final hauran intervingut 7 escoles en el desenvolupament del conte.
El conte segueix una estructura d’arbre molt simple. Cada conte té una introducció, dos nusos i dos desenllaços possibles. D'aquesta manera el conte el comença una escola, el continuen dues més i quatre escoles més elaboraran quatre possibles finals. Cadascuna de les parts anirà introduïda per una pregunta que ajudarà a que, un cop acabada la lectura d’aquella part del conte, l’alumne lector pugui decidir quin és el nus i quin és el final que vol llegir segons les seves preferències.
Als nens de 2n de la nostra escola ens ha tocat fer el nus, però abans ens han demanat que fem una petita presentació explicant com som com a grup i també hi hem adjuntat una foto. Ara ens resta esperar que ens arribi l’inici d’un conte per part d’alguna escola i ens posarem mans a l’obra a continuar-la. Estem molt impacients!

 

Entreu al site del projecte clicant aquí.