[ Àrea Privada ]

3,2,1....Carnestoltes!

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
3,2,1....Carnestoltes!

La setmana passada, els alumnes d'Educació Primària, van celebrar la festa del Carnestoltes. Durant la setmana, els alumnes de cicle inicial van seguir les ordres del rei carnestoltes; essent el dia del pijama, un dels més esbojarrats! Aquest any és ben especial per tots, en motiu el 75è aniversari de l’escola. I precisament, el rei carnestoltes, va proposar als nens de Cicle Inicial que realitzessin diferents proves per muntar una festa d’aniversari.


Per altra banda, els alumnes de Cicle Mitjà també volien participar de la festa i es van unir a la disbauxa celebrant una rua de Carnestoltes, on a més a més, van poder gaudir de la companyia dels més petits de l'Escola. Així doncs, Cicle Mitjà i Educació Infantil van compartir un matí molt especial, ballant amb el Rei Carnestoltes.


La tracta final, va arribar amb la festa de la tarda. Els alumnes i mestres de Primària vam poder gaudir d’una estona plena de música, balls i diversió, en la qual els alumnes de Cicle Superior varen ser els protagonistes. Vestits de banyistes, presidiaris, rockers i hostesses i pilots, ens van fer passar una tarda molt entretinguda!


Com cada any, el rei carnestoltes va aconseguir que tots gaudíssim d’una gran festa sonada!