[ Àrea Privada ]

Què és el més important?

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Què és el més important?

Aquesta setmana, a primària, hem celebrat el DENIP (Dia Escolar de la No Violència i la Pau). Hem parlat sobre la importància de la COMUNICACIÓ entre les persones.

Sovint estem envoltats de gent però no sempre ens comuniquem amb ells com ho hauríem de fer. O potser tenim tantes coses al cap que ens oblidem de les necessitats dels altres. Tots els pares sabem que els nostres fills demanen atenció. Tots sabem que els nostres amics ens troben a faltar o que a la nostra família li agrada parlar amb nosaltres. Per això, enguany hem vist  conjuntament un vídeo sobre la importància de sentir-te acompanyat, escoltat, valorat. Al vídeo hi surt una noia que se n'adona que tothom que l'envolta parla pel mòbil. No hi ha ningú que la tingui en compte i decideix posar-hi remei d'una manera molt original.

A través de les nostres opinions hem arribat a la conclusió que podem deixar els mòbils, el televisor, les consoles una estona i compartir un MOMENT ESPECIAL amb aquells que ens estimen i amb aquells que ens envolten. Hem reflexionat sobre la qualitat del temps que compartim i, finalment, hem decidit compartir una estona agradable traient jocs de taula al pati i jugant amb els nostres companys d'altres cursos. Hem rigut, ens ho hem passat molt bé i, EL MÉS IMPORTANT, hem aconseguit un dia molt PACÍFIC.

Això s'ha de repetir !