[ Àrea Privada ]

Cap de setmana temàtic a Londres i Roma

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Cap de setmana temàtic a Londres i Roma

Els dies 19, 20 i 21 de gener dos grups d’alumnes de Batxillerat marxen a Londres i a Roma, respectivament, per enriquir els continguts de les àrees de biologia, economia d’empresa, història de l’art i dibuix artístic.
Els alumnes del Batxillerat científic aniran a Londres acompanyats pels seus professors, on aprofundiran en l’entorn de Charles Darwin. Amb aquest objectiu visitaran les importants col·leccions del Natural History Museum i l’exposició especial dedicada a aquest cèlebre naturalista anglès. Durant l’estada a la capital britànica també visitaran altres espais emblemàtics com el Francis Crick Center.
Per la seva banda, els alumnes del Batxillerat de Ciències Socials, Arts i Humanitats viatjaran a Roma on visitaran, entre d’altres, el Fòrum Romà, l’Amfiteatre Flavi, el Circ Màxim, els Museus Capitolins, el Panteó d’Agripa i l’Altar de la Pau d’August. També tenen previst conèixer la Piazza Navona, la Piazza Venecia, la Fontana di Trevi, els temples de San Pietro in Vincoli, San Carlo alle Quatro Fontane i San Pietro in Vaticano. L’esperit de la sortida és aprofitar al màxim els tres dies per recórrer i contemplar les meravelles de la ciutat eterna.
Us desitgem a tots una molt bona estada i que gaudiu molt dels aprenentatges d’aquestes dues grans ciutats.