[ Àrea Privada ]

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Sopar d’antics alumnes 2014

Benvolgut, benvolguda,

L’Associació d’Antics Alumnes de Betània-Patmos celebrarà el proper 20 de novembre de 2014 el sopar anual d’antics alumnes, a les 21.00 h, al menjador de l’Escola. Enguany tenim el plaer de reunir les promocions dels anys 1964, 1989, 1999, 2004 i 2009.

Si ja pertanys a l’Associació, et convidem a sopar! Estem segurs que voldràs reviure tots els bons moments que vas passar a l’Escola. T’esperem!

Si no hi estàs associat, no t’amoïnis, hem pensat en tot. Ara tens l’oportunitat de ser-ne membre per 30 €  l’any i, d’aquesta manera, beneficiar-te dels avantatges que t’ofereix l’Associació. Per començar, vine, diverteix-te… i, associant-te, estalvia’t els 45 €  del sopar!

Si, en canvi, vols venir al sopar, però no t’interessa associar-t’hi, només cal que facis l’ingrés de 45 €  al compte de l’Associació i envïis el comprovant a l’adreça electrònica abans esmentada.

Pots fer la teva inscripció online mitjançant aquest formulari o des del link que trobaràs a la pàgina de Facebook de l’Associcació d’Antics Alumnes www.facebook.com/anticsalumnes.betaniapatmos. Si prefereixes fer-ho en paper, omple la butlleta següent i fes-nos-la arribar juntament amb el resguard del pagament a aaa@betania-patmos.org

Tot esperant retrobar-nos, et prego, si us plau, que ens confirmis la teva assistència el més aviat possible.

Aquest any segur que tornes al cole!

Elia Hernando, en nom de la Junta de l’Associació d’Antics Alumnes
Fundació Privada Betània-Patmos