[ Àrea Privada ]

VII Cursa de Sarrià-Sant Gervasi

El passat divendres 12 de desembre 75 alumnes de 6è EP van participar a la VII Cursa Escolar de Sarrià-Sant Gervasi organitzada pel CEM Can Caralleu. Aquest any, cada alumne portava una samarreta de suport a La Marató de TV3, dedicada enguany a la lluita contra les malalties del cor.

La cursa s’inicià a les 10 h del matí a la plaça Sarrià, on es van trobar amb altres vuit escoles del districte. En total hi van participar més de 580 alumnes, els quals van córrer 2,5 km pels carrers del barri, passant pel Parc de l’Oreneta i arribant finalment a Can Caralleu. Una cop allà es va celebrar una xocolatada conjunta i, finalment, es va procedir a l’entrega de premis.

Quant a la nostra Escola, pel que fa a la categoria femenina, la Blanca Ll. va quedar classificada en primer lloc i l’Anna M., en segon lloc; pel que fa a la categoria masculina, el Daniel F.R. va quedar classificat en segon lloc.
Felicitats a tots els alumnes i acompanyants per la seva participació i en especial als tres corredors de l’Escola que han aconseguit pujar al podi!