[ Àrea Privada ]

Excel·lents resultats de les diferents seccions esportives de l’Escola aquest curs 2016-2017

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Excel·lents resultats de les diferents seccions esportives de l’Escola aquest curs 2016-2017

La collita de resultats del Departament d’Educació Física i d’Esports ha estat aquest curs excel·lent. Tot seguit us fem un resum de les fites més importants.
Pel que fa a les seccions esportives, en concret el futbol sala, un total de quinze equips de l’Escola, masculins i femenins de diferents categories, han participat en les lligues de futbol sala del CEEB tot obtenint excel·lents resultats. Cal destacar l’equip Aleví femení A de 6è de Primària, que ha quedat campió de grup, i els equips Preinfantil A masculí de 1r i 2n ESO i l’Infantil A masculí de 3r i 4t ESO, que han quedat també campions dels seus respectius grups a la lliga CEEB. Quant als cincs equips que participen a la competició federada de la Federació Catalana de Futbol Sala, dos equips masculins, l’Aleví i el Cadet, s’han proclamat Campions de la Copa Catalunya; dos equips més, el Juvenil A i el Sènior A, Campions de la Lliga 2016/2017 i l’equip Juvenil B ha arribat a disputar la Final de la Copa Catalunya.
Si parlem de bàsquet, cinc equips, masculins, femenins i mixts de diferents categories, han participat en les lligues de bàsquet del CEEB amb gran èxit  de participació i de resultats.
També s’han dut a terme tot un seguit de exhibicions, competicions i trobades diverses d’altres esports com ara l’ultimate, la natació, el judo o el golbol, amb gran èxit de participació i de resultats.
Per últim, el Departament també ha organitzat aquest curs el Xè Festival de Dansa amb una gran implicació per part de tots, com demostra el fet que, per primera vegada, s’ha aconseguit omplir de gom a gom el Teatre-Auditori de Sant Cugat.
Us esperem l’any que ve a tots per continuar treballant valors com la humilitat, el respecte i el treball en equip a través de la pràctica esportiva.