[ Àrea Privada ]

Celebració de la Diada de la Música: Santa Cecília a l’Escola

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto
Celebració de la Diada de la Música: Santa Cecília a l’Escola

Com comença a ser ja una tradició a l’Escola, hem celebrat Santa Cecília: des de dilluns 20 fins a dimecres 22 de novembre a BetàniaPatmos hi ha hagut més música que mai. Un cop més, totes les etapes s’han implicat i han omplert de música l’Escola, fent gaudir a alumnes, mestres, professors i a la resta de la comunitat educativa.
A l’entrada de l’Escola, alumnes de 6è de Primària s’han encarregat de donar una benvinguda musical, petit concert que poc després han repetit per a tota l’etapa d’Infantil. En el cas de Primària i Secundària, a l’hora del pati, alumnes d’extraescolar de música han amenitzat el temps d’esbarjo amb diferents interpretacions musicals. Els alumnes de batxillerat, per la seva banda, han ofert un concert a la Sala d’actes de l’Escola. I per si fos poc, professors d’extraescolar de música han passat per cada una de les aules de l’Escola per oferir un tastet musical sorpresa.
A més, alumnes de 1r i 2n EP han experimentat amb música, emocions i plàstica i, per arrodonir la celebració, s’han realitzat dos tallers interetapes entre Educació Infantil i Educació Primària: un de dansa i un altre de construcció d’instruments musicals a partir de materials reciclats, activitat que ha conclòs amb un concert final al ritme de la Marxa turca de Mozart.