[ 脌rea Privada ]

Els patges ens visiten a Infantil!

Atenci贸, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuraci贸 del seu navegador, n'accepta el seu 煤s. M茅s informaci贸

Accepto
Els patges ens visiten a Infantil!

 El passat 20 de desembre vam rebre una visita sorpresa amb molta il路lusi贸, els ajudants dels Reis Mags van venir a l'Escola. Cada grup va preparar una carta per demanar als Reis un regal com煤 per a la classe, ja que aix铆 hi podr铆em jugar plegats.

Va ser un mat铆 molt divertit, ja que ens vam reunir amb els nens i nenes d'EI 2, EI 3 EI 4, EI 5 i tamb茅 1r de Prim脿ria, que ja els trob脿vem a faltar. S'han fet molt i molt grans!

 

Ens van explicar que v茅nen molt cansats amb els seus camells per貌 que ajuden tot el que poden als Reis a recollir totes les cartes. Per comen莽ar, els vam recitar cada nivell un poema o can莽贸 de Nadal que hem apr猫s aquest trimestre i ens van felicitar al veure com ens hav铆em esfor莽at en aprendre-les. Tamb茅 ens van demanar que f贸ssim molt bons i que deix茅ssim menjar la nit de Reis per ses majestats i els camells, que vindrien molt cansats.

A la tornada, hem trobat una gran sorpresa! Tot el rebedor de l'Escola estava ple de regals per a totes les classes. Ens han agradat molt铆ssim les sorpreses que hem trobat i ara nom茅s ens quedar gaudir-les i compartir-les amb tots els companys!