[ Àrea Privada ]

Amb col·laboracions solidàries

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto

 TORNAR

 

 

A banda d’aquelles accions puntuals que puguin aparèixer per diferents circumstàncies, l’Escola manté set col·laboracions solidàries anuals, algunes de llarg recorregut, d’altres més recents.

A través de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes tenen lloc diverses recollides solidàries: dues de recollides de roba, una a la tardor i una altra a la primavera, en col·laboració amb la Fundació Formació i Treball de Càritas Diocesana; una altra de productes alimentaris bàsics per a la Fundació Banc dels Aliments; amb l’Associació Cívica la Nau, pels voltants de Nadal, se’n fa una altra de pilotes. Durant tot l’any, a més, es promou la recollida de taps de plàstic que es lliuren a la Fundació Noelia dedicada als nens que pateixen distròfia muscular congènita per dèficit de col·lagen.

També amb Càritas Diocesana de Barcelona hi mantenim una estreta col•laboració en diferents accions com ara la participació en l’organització de la Festa de Primavera per a la Gent Gran o la realització del curs de voluntariat per part de molts dels nostres alumnes de Batxillerat, que posteriorment s’incorporen com a voluntaris en alguns dels centres vinculats a aquesta organització.

Finalment, cal anotar la col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits en la promoció de la donació de sang el dia de la Festa de l’Escola.