[ Àrea Privada ]

 

Atenció, aquest lloc fa servir cookies i tecnologies similars.

Si no canvia la configuració del seu navegador, n'accepta el seu ús. Més informació

Accepto

L’objectiu principal de les activitats extraescolars musicals a l’Escola és cobrir al màxim els diferents interessos musicals dels alumnes. És per això que l’Escola ofereix una àmplia oferta d’activitats musicals que parteix de dos enfocaments diferenciats. D’una Els alumnes poden gaudir d’activitats entorn a la música que, sense deixar de ser rigoroses, s’adapten a les possibilitats horàries i als diferents nivells d’estudibanda, s’imparteixen rigorosament ensenyaments que segueixen la programació dels estudis musicals a Catalunya; d’una altra, els alumnes també poden gaudir d’activitats entorn a la música que, sense deixar de ser rigoroses, s’adapten a les possibilitats horàries i als diferents nivells d’estudi.

Per a l’alumnat d’Infantil i de 1r de Primària, l’oferta musical se centra en la iniciació a la música. L’alumne, a través d’activitats d’expressió corporal i de jocs, s’introdueix de forma natural en el seu coneixement i té un primer contacte amb els instruments musicals.

A partir de 2n de Primària i fins a Batxillerat, hi ha dos enfocaments diferenciats. En primer lloc, poden optar a seguir els estudis oficials de l’ensenyament musical, seguint les directrius, programes i proves del Departament d’Ensenyament (2 o 3 h/setmanals). En segon lloc, també s’han programat activitats per a aquells alumnes que prefereixen abordar l’aprenentatge d’un instrument d’una manera evidentment seriosa però més relaxada i amb menys inversió de temps (1h/setmanal).

També l’Escola ofereix l’oportunitat de formar part d’algun dels col·lectius musicals de què disposem, com són la Coral i el Grup instrumental de percussió (1h/setmanal). A poc a poc, a la vegada, estem introduint instruments més moderns, com la guitarra elèctrica i la bateria, amb la possibilitat de portar a terme algun combo per possibles actuacions puntuals.

 

ACTIVITATS:

INICIACIÓ A LA MÚSICA
Feu clic
TALLER D'INSTRUMENT
Feu clic
CANT CORAL
Feu clic
PRELIMINAR. INSTRUMENT I LLENGUATGE MUSICAL
Feu clic
GRAU ELEMENTAL. INSTRUMENT I LLENGUATGE MUSICAL
Feu clic
GRAU MITJÀ. INSTRUMENT, HARMONIA I LLENGUATGE MUSICAL
Feu clic
GRUP INSTRUMENTAL DE PERCUSSIÓ
Feu clic
CLASSES D'INSTRUMENT
Feu clic
CLASSES D'INSTRUMENT PER ANTICS ALUMNES I FAMILIARS
Feu clic
ORQUESTRA DE GUITARRES
Feu clic
COMBO. MÚSICA MODERNA
Feu clic
INFORMÀTICA MUSICAL
Feu clic
 

 

Hi ha publicat un llibret específic de les activitats amb els horaris i preus de totes les activitats que podeu descarregar aquí: Extraescolars 2016-2017 

 

Premis:

     

Convenis i col·laboracions: